Problemy z logowaniem i pojawianiem się domyślnego stylu

Jeżeli masz propozycje dotyczące forum lub portalu - pisz śmiało. Jest to również dobre miejsce do wyrażenia swoich opinii i zgłoszenia błędów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
end
Administrator
Posty: 1299
Rejestracja: 13 kwie 2003, 10:39

Post autor: end » 27 paź 2011, 7:46

Witam.
Nie, o ja rozumiem, że nie masz pretensji :)
Czy problem ze zmianą stylu nadal występuje? U mnie z logowaniem nie ma problemu jak na razie, zmiany stylu też nie zauważyłem.

Awatar użytkownika
matrix
Użytkownik
Posty: 1805
Rejestracja: 15 mar 2006, 5:21
Lokalizacja: Sochaczew
Kontakt:

Post autor: matrix » 27 paź 2011, 8:50

Ja nadal nie mogę zalogować się z przeglądarki Chrome. Teraz piszę z Opery.

rezasurmar
Użytkownik
Posty: 626
Rejestracja: 19 kwie 2009, 15:59
Lokalizacja: Tychy
Kontakt:

Post autor: rezasurmar » 27 paź 2011, 8:51

Chwilowo nie zauważyłem, dziś rano był
phpBB by Przemo : Critical Error

Could not open xabbBlue template config file

nie dało się wejść na stronę forum.

Awatar użytkownika
matrix
Użytkownik
Posty: 1805
Rejestracja: 15 mar 2006, 5:21
Lokalizacja: Sochaczew
Kontakt:

Post autor: matrix » 27 paź 2011, 8:59

rezasurmar pisze:Chwilowo nie zauważyłem, dziś rano był
phpBB by Przemo : Critical Error

Could not open xabbBlue template config file

nie dało się wejść na stronę forum.
Miałem to samo.

Awatar użytkownika
end
Administrator
Posty: 1299
Rejestracja: 13 kwie 2003, 10:39

Post autor: end » 27 paź 2011, 9:03

Witam. Ten błąd był, to fakt, ale chwilowo po zmianie stylu - to było kontrolowane.
Co do logowanie poprzez chrome, to zaraz to sprawdzę.

Awatar użytkownika
end
Administrator
Posty: 1299
Rejestracja: 13 kwie 2003, 10:39

Post autor: end » 27 paź 2011, 9:12

Chrome działa. Problem zapewne tkwi w ustawieniach Twojej przeglądarki, albo pozostałościach cookies.

Awatar użytkownika
matrix
Użytkownik
Posty: 1805
Rejestracja: 15 mar 2006, 5:21
Lokalizacja: Sochaczew
Kontakt:

Post autor: matrix » 27 paź 2011, 9:28

Dobra, wyczyściłem pliki słodkości i zadziałało. Mam nadzieję że już nie będzie się powtarzał ten problem.

Awatar użytkownika
timo66
Moderator
Posty: 1816
Rejestracja: 20 maja 2006, 19:15
Lokalizacja: 66'15" M.a.R.s.
Kontakt:

Post autor: timo66 » 27 paź 2011, 12:16

Jak na razie działa bez problemów.

Awatar użytkownika
matrix
Użytkownik
Posty: 1805
Rejestracja: 15 mar 2006, 5:21
Lokalizacja: Sochaczew
Kontakt:

Post autor: matrix » 27 paź 2011, 13:57

Nie działa jedna rzecz. Jak się klika w nieczytany temat to nie przenosi do nowo napisanego posty tylko otwiera temat.

Awatar użytkownika
Luminofor
Użytkownik
Posty: 1375
Rejestracja: 27 lis 2007, 17:17
Lokalizacja: Polska

Post autor: Luminofor » 29 paź 2011, 12:34

Mnie ciągle wylogowuje. Ciasteczka czyszczę, ale to pomaga na krótki czas.

Awatar użytkownika
end
Administrator
Posty: 1299
Rejestracja: 13 kwie 2003, 10:39

Post autor: end » 29 paź 2011, 15:33

Luminofor pisze:Mnie ciągle wylogowuje. Ciasteczka czyszczę, ale to pomaga na krótki czas.
To się dzieje na każdej przeglądarce?

Awatar użytkownika
timo66
Moderator
Posty: 1816
Rejestracja: 20 maja 2006, 19:15
Lokalizacja: 66'15" M.a.R.s.
Kontakt:

Post autor: timo66 » 29 paź 2011, 16:44

U mnie działa od ostatniej awarii bez problemu, nawet ten styl nie wskakuje.

Awatar użytkownika
Ertew
Użytkownik
Posty: 1418
Rejestracja: 03 lip 2005, 10:36
Lokalizacja: Leszno
Kontakt:

Post autor: Ertew » 29 paź 2011, 20:47

Mnie mnie chciało zalogować, ale wyczyszczenie ciastek pomogło i na razie (odpukać) jest dobrze.

keruseykaryu

Post autor: keruseykaryu » 29 paź 2011, 22:37

Niestety dopóki będziecie mieć ten badziewny serwer z AVT to dalej będą szopki z forum. U mnie jest taka sytuacja, że pierwsze logowanie jest nieudane i dopiero drugie jest udane! Taka sytuacja jest od tygodnia i żadne magiczne zaklęcia w stylu utylizacji przeterminowanych ciasteczek nie działają.

Awatar użytkownika
kayron
Użytkownik
Posty: 2088
Rejestracja: 21 wrz 2008, 12:53
Lokalizacja: Poland
Kontakt:

Post autor: kayron » 30 paź 2011, 7:53

U mnie też Logowanie się sypie, znaczy się usunięcie ciasteczek coś tam pomogło, ale nie jest jakoś miodzio, chce to działa, nie chce to nie działa.

Zablokowany