Problemy z logowaniem i pojawianiem się domyślnego stylu
Problemy z logowaniem i pojawianiem się domyślnego stylu
Witam.
W związku ze zgłaszanymi problemami odnośnie "wylogowań" po odświeżeniu strony i błędu, który powodował pojawianie się domyślnego stylu forum, proszę zgłaszać w tym poście czy nadal występują takie problemy - jeśli ktoś takowe napotka.
W związku ze zgłaszanymi problemami odnośnie "wylogowań" po odświeżeniu strony i błędu, który powodował pojawianie się domyślnego stylu forum, proszę zgłaszać w tym poście czy nadal występują takie problemy - jeśli ktoś takowe napotka.
Ostatnio zmieniony 20 lis 2012, 9:19 przez end, łącznie zmieniany 5 razy.
-
rezasurmar
- Użytkownik
- Kontakt:
-
keruseykaryu
-
rezasurmar
- Użytkownik
- Kontakt:
-
rezasurmar
- Użytkownik
- Kontakt:
-
rezasurmar
- Użytkownik
- Kontakt:
Tak, w weekend, znów wywaliło mnie do dziwnego stylu, po za tym są problemy z logowaniem, na firefoxie (co ciekawe na operze działa). Loguję się i wywala mnie znowu do głównego menu forum, jako nie zalogowany. Po za tym nie działa funkcja pamiętaj mnie, za każdym razem muszę się na nowo logować. Urzywam firefoxa 7.01 relase.
Witam. W sumie nowe ustawienia działają od jakichś 40 min.
Funkcja "pamiętaj mnie" nie działa dla moderatorów, jest to pewna forma zabezpieczenia - tak było od zawsze.
Co do firefoxa, to spróbuj wyczyścić cache przeglądarki, bo zapewne po tej "aktualizacji" i czyszczeniu cache forum masz stare pliki, które mogą powodować taki stan.
Funkcja "pamiętaj mnie" nie działa dla moderatorów, jest to pewna forma zabezpieczenia - tak było od zawsze.
Co do firefoxa, to spróbuj wyczyścić cache przeglądarki, bo zapewne po tej "aktualizacji" i czyszczeniu cache forum masz stare pliki, które mogą powodować taki stan.
-
rezasurmar
- Użytkownik
- Kontakt:
Dzięki, pomogło usunięcie ciasteczek, z elportalu. Jak tylko styl się wysypie dam znać.
Co do cache, nie bardzo wiem jak usunąć cache dotyczące jednej strony, a nie mogę usunąć całego bo korzystam z synchronizacji między dwoma komputerami, oraz mam otwarte często kilkadziesiąt zakładek, a nie chciał bym w tym namieszać.
Co do cache, nie bardzo wiem jak usunąć cache dotyczące jednej strony, a nie mogę usunąć całego bo korzystam z synchronizacji między dwoma komputerami, oraz mam otwarte często kilkadziesiąt zakładek, a nie chciał bym w tym namieszać.
w moim przypadku miał wczoraj miejsce koło godziny 23 , i co zauważyłem to jak klikam w nieprzeczytane posty to pojawia się domyślny niebieski styl , brak kodowania znaków polskich i komunikat że brak postów spełniających kryteria [ czy coś podobnego ] . Klikam odśwież i wszystko wraca do normy, tz. mój zielony styl, nieprzeczytane posty , i jestem zalogowany.end pisze:Czy problemy ze stylem nadal występują?
Tera jak chciałem odpowiedzieć na posta , klikam na ikonkę "cytuj" i bęc jestem wylogowany.Pojawia się okienko do logowania, wpisuje użytkownika, hasło, klikam zaloguj i.........nic - niby loguje , ale okienko dalej jest, że się muszę zalogować. Ja się da zalogować to dam odpowiedz
skasowałem "ciacha " i znów się zalogowałem - chyba to było to .
-
rezasurmar
- Użytkownik
- Kontakt: