Mam jeszcze jedna uwage co do samej strony logowania. Jak sie ja otworzy, to w pewnym momencie mozna juz wpisywac usera i haslo, jak strona sie jeszcze laduje. Po zakonczeniu ladowania kursor sam wskakuje w pole "user" i to sie dzieje u mnie najczesciej jak jestem w polowie pisania hasla
Logowanie - po raz kolejny
Logowanie - po raz kolejny
Jak tam stanela sprawa z problemem logowania na forum, a raczej nieproszonego wylogowywania? Ja to caly czas mam. Loguje sie i przewaznie nawet jak w ciagu minuty chce napisac posta to okazuje sie, ze jestem wylogowywany. Jest to szczegolnie upierdlowe jak pisze posta w polu szybkiej odpowiedzi, klikam "odpowiedz" i dostaje komunikat "musisz byc zalogowany". Na szczescie jak klikne "cofnij" w przegladarce to tekst, ktory napisalem, dalej jest w tym polu. Wowczas loguje sie jeszcze raz i od razu odpowiadam - dziala, ale po chwili znowu jestem wylogowany. Po paru takich logowaniach sytuacja sie poprawia i przestaje mnie wylogowywac, a nastepnego dnia to samo od nowa.
Mam jeszcze jedna uwage co do samej strony logowania. Jak sie ja otworzy, to w pewnym momencie mozna juz wpisywac usera i haslo, jak strona sie jeszcze laduje. Po zakonczeniu ladowania kursor sam wskakuje w pole "user" i to sie dzieje u mnie najczesciej jak jestem w polowie pisania hasla
Wiec pisze usera, klikam tabulator, pisze haslo, klikam enter i okazuje sie ze dostaje blad, bo polowa hasla znalazla sie za nazwa usera
Wiem, ze to technicznie nie jest blad i pewnie tylko mnie doprowadza do szalu, ale pomyslalem ze warto o takim czyms wspomniec. Moze to po prostu niefortunny zwiazek miedzy szybkoscia ladowania strony forum u mnie w pracy i szybkoscia z jaka wpisuje usera i haslo.
Ostatnio zmieniony 15 cze 2011, 20:57 przez c4r0, łącznie zmieniany 1 raz.
-
keruseykaryu
Cóż. Mam to samo. Po prostu Elportal siedzi na (cenzura) serwerze co sesje olewa i wątpię, że sytuacja ulegnie zmianie. EdW - niszowe, Elportal - niszowy, AVT - ma to gdzieś, bo zarabia swoje na reklamach i kitach.Jak tam stanela sprawa z problemem logowania na forum, a raczej nieproszonego wylogowywania? Ja to caly czas mam. Loguje sie i przewaznie nawet jak w ciagu minuty chce napisac posta to okazuje sie, ze jestem wylogowywany. Jest to szczegolnie upierdlowe jak pisze posta w polu szybkiej odpowiedzi, klikam "odpowiedz" i dostaje komunikat "musisz byc zalogowany". Na szczescie jak klikne "cofnij" w przegladarce to tekst, ktory napisalem, dalej jest w tym polu. Wowczas loguje sie jeszcze raz i od razu odpowiadam - dziala, ale po chwili znowu jestem wylogowany. Po paru takich logowaniach sytuacja sie poprawia i przestaje mnie wylogowywac, a nastepnego dnia to samo od nowa
u mnie tez to występuje ale tylko na xp , na ubuntu nie mam tego problemu. Przeglądarka FF. Logowanie mam ustawione na auto i zawsze jestem zalogowany jak ma być .Mam jeszcze jedna uwage co do samej strony logowania. Jak sie ja otworzy, to w pewnym momencie mozna juz wpisywac usera i haslo, jak strona sie jeszcze laduje. Po zakonczeniu ladowania kursor sam wskakuje w pole "user" i to sie dzieje u mnie najczesciej jak jestem w polowie pisania haslaWiec pisze usera, klikam tabulator, pisze haslo, klikam enter i okazuje sie ze dostaje blad, bo polowa hasla znalazla sie za nazwa usera
Wiem, ze to technicznie nie jest blad i pewnie tylko mnie doprowadza do szalu, ale pomyslalem ze warto o takim czyms wspomniec. Moze to po prostu niefortunny zwiazek z czybkoscia ladowania strony forum u mnie w pracy i szybkoscia z jaka wpisuje usera i haslo.
-
rezasurmar
- Użytkownik
- Kontakt:
U mnie jest jedynie problem, szczególnie pod czas wyświetlania postów nie przeczytanych,
Zmieniają się kolory i układ strony oraz wywala taki komunikat
Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row
Po odświeżeniu strony wraca wszystko do normy.
Aktualnie używam co prawda przeglądarki Aurora, czyli Firefox 5.0a2, ale na wersji 4.0 też to miałem.
PS. z logowaniem problemu żadnego nie mam.
Zmieniają się kolory i układ strony oraz wywala taki komunikat
Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row
Po odświeżeniu strony wraca wszystko do normy.
Aktualnie używam co prawda przeglądarki Aurora, czyli Firefox 5.0a2, ale na wersji 4.0 też to miałem.
PS. z logowaniem problemu żadnego nie mam.
Też to mam, wraca stary styl forum.
Pojawia raz na kilkadziesiąt normalnych stron jak nie rzadziej. Po odświeżeniu strony znika i nie stanowi większego problemu.Warning ! cookie path is empty! Check in in the Admin Control Panel or set it in the PhpMyAdmin table: prefix_config - cookie_path row
[center]
... wszystko, co chcecie, ¿eby ludzie wam czynili, wy te¿ im podobnie czyñcie ...
(Ewangelia Mateusza 7:12)[/center]
Forum Index
pix
elcafe
Kana³ IRC Elportalu
Zdaje się, że mój problem występuje tylko w pracy. W domu chyba jest OK. System i przeglądarkę mam takie same na obu kompach, ale w pracy mam różne dziwne blokady w sieci oraz może być coś dziwnie poustawiane w cookies-ach. Więc może zarówno wylogowywanie jak i ten drugi problem to jest mój problem, a nie forum.
-
rezasurmar
- Użytkownik
- Kontakt: