A z drugiej strony niech sobie piszą uźytkownicy w tych opisach co chcą, nie zabronie im tego.
Ja osobiście nie bawię się w takie zawody - jeszcze mi zawału przed 30-ką brakuje .
Nie wiem, może ja jestem leń, ale jak miałbym pomagać komuś tylko, żeby sobie nabić licznik, to bym zrezygnował. Ja zazwyczaj pomagam w tym, co umiem i jak umiem, to jest przywilej i przyjemność pomóc komuś mniej doświadczonemu. Ja też często korzystam z pomocy innych, jeśli nie częściej niż ją niosę.Kulpina pisze:Ale wiecie, można pomagać tylko po to żeby nabić ten licznik
Właśnie o to w tym chodzi. Punkt pomógł mógłby być przyznany przez autora tematu tylko jednemu użytkownikowi i tylko raz w temacie. Być może posty stałyby się bardziej zwięzłe, czytelniejsze i bardziej na temat. Chyba każdemu by zależało, żeby taki punkt dostać, a ja bym nie przydzielił go komuś, kto napisał 10, może i sensownych zdań, ale każde w oddzielnym poście. Tak jest prawda.Kulpina pisze:będzie to korzyść dla osób którym ktoś pomógł
No i na tym powinna zakończyć się ta dyskusja...Najlepiej jak chcesz pomóc bezinteresownie i to wtedy jest prawdziwa pomoc.
No tak, ale to są skrajne przypadki.Ktoś kto by chciał pokazać, że on jest niby taki wielki pomocnik to by sobie założył kilka kont i by specjalnie zakładał tematy i...
Przekornie zapytam - dlaczego tak późno?End pisze:może uda się dodać opcję "uzasadnienie" zgłoszenia i wtedy będzie jasne co, jak i dlaczego.