Błąd w Firefoxie - witryna dokonująca ataków
Co się stało? Wirusy, robaki i zapamiętane w programach hasła do kont FTP... Problem dobrze znany w starszych wersjach Total Commandera z którego chętnie korzysta się jako klienta FTP.można wiedzieć, co właściwie się stało? Jakiś atak na serwer był?
[ Dodano: 2011-05-13, 18:40 ]
Może wyczyść cache/cookies przeglądarki.Pikczu pisze:U mnie cały czas to samo wywala mnie i strona jakoś inaczej wygląda.
Już naprawione kilka dni temu...Kiedy to naprawią ?
co do cache:
http://www.thewwwblog.com/how-to-access ... cache.html
co do cookie:
http://www.google.com/support/chrome/bi ... swer=95647
Pzdr.
Teraz w chrome już w ogóle mi Elportal nie działa, nawet zalogować sie nie można. Jakoś kiepsko to naprawili, albo złapałem jakiegoś robaka, jak elportal był w kawałkach.
Chyba wrucę do FireFoxa, albo sprubuję Opery, bo ta przeglądarka Google do najszczęśliwszych nie nalerzy.
Z IE mi wszystko działa, tylko że akurat tej przeglądarki też nazbyt nie kocham.
Chyba wrucę do FireFoxa, albo sprubuję Opery, bo ta przeglądarka Google do najszczęśliwszych nie nalerzy.
Z IE mi wszystko działa, tylko że akurat tej przeglądarki też nazbyt nie kocham.
Też raz przesiałem się na Chrome, ale powodowała u mnie "freezy" i odinstalowałem ją, ale to były jeszcze wczesne wersje tej przeglądarki - obecnie pewnie jest znacznie lepiej.
Jak na razie dla mnie IE i FF to dwie najlepsze przeglądarki. Jakoś Opera nigdy nie przemawiała do mnie.
Poza tym najwięcej dodatków na chwilę obecną jest pod FF.
Jak na razie dla mnie IE i FF to dwie najlepsze przeglądarki. Jakoś Opera nigdy nie przemawiała do mnie.
Poza tym najwięcej dodatków na chwilę obecną jest pod FF.
Faktycznie wygląda na to że to wina przeglądarki, co ciekawe na laptopie na którym teraz piszę ten post mam chroma i działa wszystko tip top. Ale z laptopa korzystam tylko ja, więc może brat mi coś namieszał.
PS. Krekta tu też to się stało wystarczyło tylko wysłać tego posta. No nic Chrome idzie do śmieci.
Z ciekawości zainstalowałem Operę, wszysko działa, może przegladarka nie jest demonem szybkości, ale tak po paru minutach mnie przekonała do siebie, od razu znalazłem w niej wszystko co trzeba.
PS. Krekta tu też to się stało wystarczyło tylko wysłać tego posta. No nic Chrome idzie do śmieci.
Z ciekawości zainstalowałem Operę, wszysko działa, może przegladarka nie jest demonem szybkości, ale tak po paru minutach mnie przekonała do siebie, od razu znalazłem w niej wszystko co trzeba.