EdW
Dokładnie. Popieram przedmówcęM@rek pisze:Sprzeciw wysoki ogryz, ale ja lubie mieć nie przeczytane jak mnie wyprosi od komputera...o godzinie 22.
I coś na marginesie: Właśnie od tego jest ta opcja ogryz żeby jej używać
Pozdroffka
No dobra, dobra - i tak już się przyzwyczaiłem 
Zastanawia mnie jeszcze jedno: pod tematem jest link "Forum Przyjaznego... >> Forum PPEdW - regulamin... >> Opinie o Forum PPEdW >> EdW". Oczywiście wiem jaka jest jego rola, ale po co jest ta ostatnia część linku (w tym przypadku "EdW"), która odsyła do bieżącego tematu (masło maślane)? Mam nadzieję, że choć ktoś mnie zrozumiał
Pozdrawiam.
Zastanawia mnie jeszcze jedno: pod tematem jest link "Forum Przyjaznego... >> Forum PPEdW - regulamin... >> Opinie o Forum PPEdW >> EdW". Oczywiście wiem jaka jest jego rola, ale po co jest ta ostatnia część linku (w tym przypadku "EdW"), która odsyła do bieżącego tematu (masło maślane)? Mam nadzieję, że choć ktoś mnie zrozumiał
Pozdrawiam.
A więc ja zrozumiałem
.
A że tak późno to już nie moja wina, że bardzo żadko psuję sobie teraz oczy przed komputerem
.
A więc według mnie to jest tak:
Oczywiście masz rację, że to jest typu "masło maślane" czy "kartofle z ziemniakami" a nawet "pomidory polane kechupem"... (Więcej nie wymieniam bo się moderatorzy zlecą jak muchy do... obiadu, że piszę nie na temat
)
Ale to jest tak jak to przerabialiśmy z czatem na forum.
Siedzi sobie pod postami "jeść nie woła"[tasza]
i przy okazji linijka jest dłuższa 
Niech sobie tam siedzi ile chce i niech mu to wyjdzie na zdrowie.
Amen.
Pozdroffka
A że tak późno to już nie moja wina, że bardzo żadko psuję sobie teraz oczy przed komputerem
A więc według mnie to jest tak:
Oczywiście masz rację, że to jest typu "masło maślane" czy "kartofle z ziemniakami" a nawet "pomidory polane kechupem"... (Więcej nie wymieniam bo się moderatorzy zlecą jak muchy do... obiadu, że piszę nie na temat
Ale to jest tak jak to przerabialiśmy z czatem na forum.
Siedzi sobie pod postami "jeść nie woła"[tasza]
Niech sobie tam siedzi ile chce i niech mu to wyjdzie na zdrowie.
Amen.
Pozdroffka