Linux - złe wyświetlanie forum.
-
Sebastian RCS
- Użytkownik
- Kontakt:
Linux - złe wyświetlanie forum.
Jestem szczęśliwym posiadaczem systemu Linux. Ale forum to, jest bardzo nieczytelne w jakiejkolwiek przeglądarce w tym systemie. Są w nim zupełnie inne czcionki, niż pod Windowsem. Dlatego prosiłbym również o zoptymalizowanie owego forum również pod system Linux. Z tego, co ja się informuję, to należałoby w tym celu dodać odpowiednią opcję przy funkcji "Styl Forum", które dostępne jest w każdym profilu użytkownika. Obecnie jest tylko jeden Styl, bez wyboru: "subSilver".
-
Sebastian RCS
- Użytkownik
- Kontakt:
To wrzucę fotkę, jak wygląda u mnie to forum w przeglądarce Firefox 1.0.4 pod Mandrivą 10.2 (najszybciej rozwijająca się dystrybucja Linuksa i najnowsza jej wersja) 
<problem częściowo rozwiązany>
<problem częściowo rozwiązany>
Ostatnio zmieniony 30 cze 2005, 19:02 przez Sebastian RCS, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie bardzo wiem o co Ci konkretnie chodzi. Ten tekst piszę nie z mojego komputera, z systemem Linux Debian wersja 3.1 z okienkami gnome, przeglądarka Mozzila, wszystko się wyświetla jak pod windowsem z IE6.0, tyle że mam rozdzielczość 800x600 i wszystko wydaje się większe
Nawet czcionka Verdana ładnie się wyświetla. Myślę że masz problem z ustawieniami na swoim komputerze, lub przeglądarka nie obsluguje dobrze css.
-
Sebastian RCS
- Użytkownik
- Kontakt:
-
zyraf
- Użytkownik
- Kontakt:
Mam slacka 9.0 (jadro 2.4.31 jakby ktos pytal), XFree86 wersja 4.3.0, Opere 8.02 i mam nastepujacy problem: wszystko sie wyswietla dobrze, czcionki pasuja itd czy ktos wie co moze byc przyczyna?
Jak widac cudowne cos bedace potomkiem Mandrake mimo ze jest najnowsze ma ciagle dziwne problemy, kiedys (jakies 2 albo 3 lata temu) moj brat tez mial cos podobnego z wygladem fontow w przegladarkach. Jakkolwiek by nie bylo, to nie wina forum i proponuje pogooglowac w poszukiwaniu rozwiazan.
Pozdrawiam
Jak widac cudowne cos bedace potomkiem Mandrake mimo ze jest najnowsze ma ciagle dziwne problemy, kiedys (jakies 2 albo 3 lata temu) moj brat tez mial cos podobnego z wygladem fontow w przegladarkach. Jakkolwiek by nie bylo, to nie wina forum i proponuje pogooglowac w poszukiwaniu rozwiazan.
Pozdrawiam