Jednakże kolego Administratorze jesteście Administratorem. Wątek pojawił się nie przypadkowo w tym dziale. Przypomnę iż znajduje się on w grupie: Forum EdW - regulamin, wskazówki i opinie. A jego pełny opis brzmi:end pisze:Po 1 post nie został zgłoszony a ja nie mam obowiązku przeglądać forum. Jestem od spraw czysto technicznych a nie pilnowania strony merytorycznej i zawartości wpisów na tym forum.
Opinie o Forum "EdW" i stronie Elportal.pl
Jeżeli masz propozycje dotyczące forum lub portalu - pisz śmiało. Jest to również dobre miejsce do wyrażenia swoich opinii i zgłoszenia błędów.
Dlatego też kolego Administratorze, skoro zajmujesz się także sprawami technicznymi - a błędy forum to niewątpliwie sprawy techniczne, to minimum jakie powinieneś (co by nie powiedzieć musisz) czytać regularnie to właśnie ten dział. Możesz też w tym celu pogonić Moderatorów by zgłaszali, że coś się pojawiło w tym dziale dla Ciebie.
Jeśli jednak nikt z Administracji tych postów nie czyta to zgłaszam wniosek o usunięcie tego działu, bo jak widać jest zbędny.
A forum jak kopie tak kopało. I przy tym poście też zostałem wykopany - i to dwukrotnie. Dziękuję.