Powodzenia z nowym forum
Rozdzielczosc na forum
-
Gość
Rozdzielczosc na forum
Powodzenia z nowym forum
-
Gość
Ja także pracuję z rozdzielczością 800x600, ale przesuwać myszką ekran muszę tylko przed logowaniem. Po logowaniu mam ładnie "skurczone"
forum, dostosowane do rozdzielczości mojego monitora. Także wystarczy że Gość zarejestruje się na forum i problem będzie miał z głowy.
Czyżby swoista zachęta do rejestrowania się na forum?ivanek_15 pisze:Ja także pracuję z rozdzielczością 800x600, ale przesuwać myszką ekran muszę tylko przed logowaniem. Po logowaniu mam ładnie "skurczone"forum, dostosowane do rozdzielczości mojego monitora. Także wystarczy że Gość zarejestruje się na forum i problem będzie miał z głowy.
No tak macie rację sprawdziłem to jeszcze na monitorze CTX15" i faktycznie pod 800x600 jest kiepsko. Ale sprawę chyba juz wyjaśniłem, w nagłówku forum był gif z mottem o wymiarach 700x40 i to powodowało problemy jak go zablokowałem to jest ok. Jak jest u was teraz? Zrobie to motto jako tekst. Co ciekawe u mnie na monitorze 17"" jest wszystko OK zarówno pod debianem z mozilla jak i pos Win98 IE i to pod różnymi rozdzielczościami