hasło w elportalu

Jeżeli masz propozycje dotyczące forum lub portalu - pisz śmiało. Jest to również dobre miejsce do wyrażenia swoich opinii i zgłoszenia błędów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
haterkmp
Użytkownik

hasło w elportalu

Post autor: haterkmp » 08 cze 2010, 11:45

prozaiczne pytanie... jak zmienić hasło na elportalu?

Awatar użytkownika
c4r0
Moderator
Kontakt:

Post autor: c4r0 » 08 cze 2010, 15:07

Klikasz na górze "profil", tam w górnej części formularza masz pola z aktualnym hasłem, nowym hasłem i potwierdzeniem nowego hasła. Wpisujesz, klikasz wyślij.

Awatar użytkownika
haterkmp
Użytkownik

Post autor: haterkmp » 08 cze 2010, 15:30

najpierw marcing teraz Ty... Chodzi mi o sama stronę elportalu a nie o forum Panowie

Awatar użytkownika
c4r0
Moderator
Kontakt:

Post autor: c4r0 » 08 cze 2010, 15:53

Aha... No to źle zrozumiałem. Ja nie wiem nawet, że jest coś takiego jak hasło na elportalu :P

Awatar użytkownika
haterkmp
Użytkownik

Post autor: haterkmp » 09 cze 2010, 15:24

zadałem to pytanie "wyżej" i z uwagi na to że może inni też mają podobny problem zamieszczam odpowiedź od pani Ewy Dudzik:
"Witam
Proponuję dać sobie spokój z hasłem do Elportalu. Bo z całym serwisem jest pewien problem. Jakiś czas temu cała AVT, a wiec także Edw, czyli Elportal został przeniesiony na nowy serwer.
Niestety nie do końca sie to udało. Były duże problemy z uruchomieniem serwisu (jakaś niezgodność wersji). Na szczęście udało się i portal działa. Niestety nadal nie można sie logować. Nie ma też na razie możliwości zmiany hasła. Zgłaszaliśmy ten problem dostawcy internetu, ale jak dotąd nie udało się nic z tym zrobić. Bardzo mi przykro, ale niewiele mogę na to poradzić."
Czyli wszystko jasne. Szanowni moderatorzy mogą temat zamknąć.

Zablokowany