Modernizacja forum
hmm w sumie chyba coś w tym jest (odnośnie avatarków) o czym piszecie a tak swoją drogą jest jeszcze kilka które nie bardzo mi jakoś pasują jak dobrze pamiętam ktoś ma Łukaszenkę ktoś inny Leppera i w sumie patrząc na regulamin gdzie jest mowa o tym aby forum nie miało tematów politycznych, religijnych itp to chyba trochę jednak narusza regulamin. Ruch należy do uzytkowników i posiadaczy avatarków 
Wątek avatarków jest w tym miejscu trochę sprawą uboczną, proponuję aby tu go nie kontynuować i ewentualnie założyć nowy temat. Chyba to zrobię.
[ Dodano: 2006-05-25, 19:03 ]
Dalszy ciąg dyskusji na temat avatarków jest w tym miejscu
[ Dodano: 2006-05-25, 19:03 ]
Dalszy ciąg dyskusji na temat avatarków jest w tym miejscu
- futrzaczek2
- -
- Kontakt:
pod logiem ElCafe na górze po lewej jest http://www.edw.com.pl/elcafe
zmieńcie może na https://elportal.pl/elcafe
modułkowi do kafejki to i tak wszystko jedno, ale jak porządki to porządki...
tasza
Nie możecie czegoś zrobić z tym "auto-wylogowywaniem"??? To jest na prawdę wkurzające! Przeglądam sobie temat, chcę odpisać, a tu g****, muszę się kolejny raz logować. Poza tym, dlaczego system nie może zapamiętać ani nazwy użytkownia, ani hasła (trzeba je wklepywać za każdym razem)?
Tym, którzy wprowadzili te zmiany na forum powinno zależeć, by forum było lepsze, bardziej "przyjazne", tak by się przynajmniej wydawało. Szkoda, że tak nie jest(przynajmniej według mnie). Z dobrego forum zrobiliście o prostu "przekombinowaną przeróbkę". "Nowe" forum jest po prostu uciążliwe w obsłudze.
Sorry za te ostre słowa, ale tak to wygląda z mojego punktu widzenia.
Proszę o odpowiedź przede wszystkim jakiegoś moderatora lub administratora.
Tym, którzy wprowadzili te zmiany na forum powinno zależeć, by forum było lepsze, bardziej "przyjazne", tak by się przynajmniej wydawało. Szkoda, że tak nie jest(przynajmniej według mnie). Z dobrego forum zrobiliście o prostu "przekombinowaną przeróbkę". "Nowe" forum jest po prostu uciążliwe w obsłudze.
dzieki - już poprawione.tasza pisze:pod logiem ElCafe na górze po lewej jest http://www.edw.com.pl/elcafe
[ Dodano: 2006-05-28, 21:12 ]
Ja z tym nie mam problemów, sprawdzę to również na innych systemach i komputerach, wchodź na stronę poprzez forum.elportal.pl chociaż dzisiaj dałem mozliwość przekierowania również z innych adresów i sprawdziłem że działa.krzych pisze:Z dobrego forum zrobiliście o prostu "przekombinowaną przeróbkę". "Nowe" forum jest po prostu uciążliwe w obsłudze.
[ Dodano: 2006-05-28, 21:25 ]
Opcjakrzych pisze:Nie możecie czegoś zrobić z tym "auto-wylogowywaniem"??? To jest na prawdę wkurzające! Przeglądam sobie temat, chcę odpisać, a tu g****, muszę się kolejny raz logować. Poza tym, dlaczego system nie może zapamiętać ani nazwy użytkownia, ani hasła (trzeba je wklepywać za każdym razem)?
Kod: Zaznacz cały
Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycieZdarzaja sie skrajne problemy, jak w kazdym oprogramowaniu, na roznych konfiguracjach sprzetowo-programowych, ale bardzo rzadko wystepuja. Ja nigdy nie mialem z tym problemow.
Jest to najlepsza mozliwa modyfikaja czystego phpbb, gdzie najwiekszy naciks wlozono w optymalizacje, wydajnosc i bezpieczenstwo.krzych pisze:Tym, którzy wprowadzili te zmiany na forum powinno zależeć, by forum było lepsze, bardziej "przyjazne", tak by się przynajmniej wydawało. Szkoda, że tak nie jest(przynajmniej według mnie).