Tranzystor bipolarny!!!

Tutaj mozesz poruszać tematy ogólne powiązane z elektroniką, np. dyskusje na temat podzespołów, układów, zasad ich działania. Czyli można pisać o wszystkim czego nie da się przyporządkować do innych działów.
ODPOWIEDZ
Tomek238

Tranzystor bipolarny!!!

Post autor: Tomek238 » 10 sty 2004, 16:45

Witam

Musze napisac referat nA temat:

STANY PRACY TRANZYSTORA BIPOLARNEGO- SCHARAKTERYZOWAC I ZAZNACZYC NA CHARAKTERYSTYCE STATYCZNEJ ( STAN AKTYWNY, NASYCENIA, ZATKANIA I STAN INWERSYJNY).

Jeśli ktoś moze pomoc w jakikolwiek sposob to prosze na maila tomek238@wp.pl badz wskazac jakas strone www gdzie moge cos znalezc na ten temat :) Z góry wielkie Dzięki :)

Pozdrawiam Tomek

Awatar użytkownika
Alek
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: Alek » 11 sty 2004, 13:49

Przepraszam Wojtku, że się zżymam, ale mam nadzieję, że moje intencje będą właściwie pojęte.
Przyszedł chwalić Pana Boga styczeń i mamy wysyp postów jak grzybów po deszczu dotyczących prac dyplomowych, semestralnych etc.
Jednym słowem wszyscy proszą o taki internetowy punkt korepetycji.
I nie złoszczą mnie same prośby tylko metoda "zdobywania wiedzy".
Polega ona niestety na "wytnij" i "wklej". Po najmniejszej linii oporu.
Ignorowanie takich postów kończy się z reguły nieprzyjemnym komentarzem "nieszczęśliwego" zapytującego, któremu nikt nie chce dopomóc. W ciągu ostatnich paru dni udzieliłem kilku życzliwych porad na www.forum.ep.com.pl . I teraz częściowo tego żałuję, bo ludzie wchodzą na głowę i żądają w rzeczywistości ABY COŚ ZROBIĆ ZA NICH SAMYCH.
Może więc trzeba dać zarobić odpowiedniej grupie zawodowej-korepetytorom :?:

Wojtek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Wojtek » 11 sty 2004, 17:05

:arrow: Alek
:) Mnie to też zadziwia jak ludzie nie chcą samodzielnie zdobyć trochę wiedzy, forum faktycznie nie jest "internetowym punktem korepetycji"

:arrow: Tomek238
popróbuj w www.google.pl wpisywać odpowiednie hasła i na 100% coś znajdziesz, że nie wspomnę o mojej skromnej stronie www.elektronika.priv.pl/bipolarne.html
Sugeruję również wycieczkę do biblioteki technicznej. Powodzenia.

ODPOWIEDZ