Mam 3 tematy na które nie moge nic znalec albo nieumiem tego zrobic i zwracam sie o pomoc.
1. Poslugujac sie schematem ideowym i blokowym opisac elementarna budowe i zasade dzialania 2 róznch typów zasilaczy impulsowych. Poda ich wady i zalety oraz podstawowe parametry.
2. Anteny nadawcze - ogólna zasada dzialania.
3. Eqalizer (korektor graficzny) - w oparciuo schemat opisac zasade dzialania i przeznaczenie.
Jak mozna jak najszybciej przeslac materialy czy wogóle odpowiedz na adres www.grzeslampa@wp.pl bo goni mnie termin z zasliczeniem.Z góry wielkie dziki.
POMOC
Panie GKL, nie wnikam z jakich wzgledow znalazł się Pan w szkole gdzie takich "dziwnych rzeczy uczą", ale chyba się nie pomylę mówiąc, iż w ogóle to Pana nie interesuje. Forum nie jest stworzone po to aby podawac na tacy wszelkie materialy, tylko po to aby nakierować na rozwiazanie problemu. Oczywiście znajdą się osoby z wielkim sercem, dla których szkoda będzie Pana, że Pan nie zaliczy, jednak nie o to chodzi. Nie chodzi o chwalenie się swoim zasobem wiedzy, czy też posiadaną biblioteką, chodzi mianowicie o to by "poszkodowanemu" Userowi pomoc znaleźć się na odpowiedniej drodze do rozwiązania problemu. Biedny siedział całą noc, sprawdził wszystko co mógł, ale ni jak nie wiedział jak obsłuzyc port RS232. Zapytał na forum, odpowiedź dostał... i te iskierki co mu w oczach zaiskrzyly to wlasnie cel tego forum.
Co do Panskich pytan to naprawde ciezko podac odpowiedz, poniewaz nie mam pojecia ile od Pana wymagaja w szkole. Na kazde z Panskich pytan mozna napisac 12 tomow ksiazki.
Pozdrawiam i zycze milego wieczoru.
Co do Panskich pytan to naprawde ciezko podac odpowiedz, poniewaz nie mam pojecia ile od Pana wymagaja w szkole. Na kazde z Panskich pytan mozna napisac 12 tomow ksiazki.
Pozdrawiam i zycze milego wieczoru.