Mam prośbę do osob zorientowanych w temacie. Poszukuje artykułów bądz książek na temat propagacji zaburzeń na płytkach drukowanych powodowanych przez przełączanie przyrządów połprzewodnikowych mocy. Jesli ktos wie cos na ten temat to prosilbym o podanie tytulow i autorów - to mi w zupełności wystarczy, chociaż jakies linki tez mile widziane
Poszukuje artykulow o przełaczaniu przyrz. połprzewod. mocy
Poszukuje artykulow o przełaczaniu przyrz. połprzewod. mocy
Witam.
Mam prośbę do osob zorientowanych w temacie. Poszukuje artykułów bądz książek na temat propagacji zaburzeń na płytkach drukowanych powodowanych przez przełączanie przyrządów połprzewodnikowych mocy. Jesli ktos wie cos na ten temat to prosilbym o podanie tytulow i autorów - to mi w zupełności wystarczy, chociaż jakies linki tez mile widziane
Z góry dzieki za pomoc
generalnie chodzi mi o wszystko co jest zwiazane z zaburzeniami powodowanymi przez przelaczanie przyrzadow półprzewodnikowych mocy w gotowych juz ukladach wiec generalnie ten temat tez do tego pasuje. Generalnie do tego tematu raczej odnosi sie literatura anglojezyczna, np z tego co wiem to Wlosi prowadza badania na ten temat, ale oczywiscie Polska literatura tez by sie przydala.