giełda elektroniczna na śląsku
giełda elektroniczna na śląsku
Czy i gdzie obecnie ona jest? Była w sosnowcu i katowicach, teraz próbuje sie tam oddzownonić to nie ma takiego n-ru...
-
ZbeeGin
-
ZbeeGin
Wydaje mi się że jeszcze jest, ale nie wiem w jakim stopniu jest elektroniczna a w jakim pasersko-komórkowa (dawno mnie tam nie widzeli). W najbliższą sobotę mogę sprawdzić.A w sosnowcu tez nie ma?
Ostatnio zmieniony 26 cze 2008, 8:18 przez radzio, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tranzystor
- Użytkownik
- Kontakt:
W soboty rano.alien5551 pisze:Kiedy ona dokładnie jest czynna
W dzielnicy Milowice za halą sportową.alien5551 pisze:gdzie dokładnie jest
Jadąc autobusem (11,61,911) wysiąść na przystanku "Milowice Most" (pierwszy przystanek po przekroczeniu Brynicy) potem iść wzdłuż ulicy pod górę i za 2 zakrętem będzie giełda (po prawej).alien5551 pisze:jak dojechać tam z katowic?
Jadąc samochodem drogą na Warszawę zjechać zaraz za (a właściwie tuż przed) salonem Mercedesa. Skręcić na skrzyżowaniu w lewo. Następnie cały czas prosto i zaraz za Zakładami Mięsnymi będzie giełda (po lewej).
Jadąć tramwajem 15 na dworcu PKP (w Sosnowcu) przesiąść się w 21 lub 26 w przeciwnym kierunku. Końcówka tak samo jak jadąć samochodem.
http://wikimapia.org/#lat=50.2878723&lo ... 28&m=a&v=2
[ Dodano: 2008-06-28, 12:58 ]
No więc giełda jest i ma się całkiem dobrze. Jako że byłem bardzo rano i jeszcze nie wszystkie stanowiska były obsadzone trudno mi określić na ile jest ona elektroniczna, na ile komputerowa a na ile komórkowa. W ubiegłym roku było nawet jedno stoisko ze skarpetami, dziś go nie widziałem.
-
Skrzydlaty
- Użytkownik