Potrzebuje sprawozdań!!!!!!
Potrzebuje sprawozdań!!!!!!
Chciałbym się zapytać czy ktoś posiada może informacje albo sprawozdania na temat wzmacniaczy dwustopniowych o tranzystorze WE. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc gdyż nigdzie niemoge znaleść potrzebnych informacji. A jest mi to potrzebne na przedmiot szkolny który nazywa sie Pracownia Elektroniczna.
-
Gość
Wojtku, mam nadzieję, że mi wybaczysz ten nagły atak złości, która mnie właśnie zalewa
Ostatnio pojawiła się jakaś dziwna "moda" pisania "nie" z czasownikami razem. Z moich obserwacji wynika, że powodem tej "mody" nie jest wcale przypadkowe opuszczenie spacji, lecz kompletny brak egzekwowania poprawnej pisowni przez szkołę. Ale gdzie tam czepiać się pisowni, jak nieraz nie ma żadnej składni
Informuję więc, że piszemy:
nie mogę, nie chcę, nie wiem, nie rozumiem itd. oddzielnie.
Wracając do tematu wątku: Polecam udanie się do bibliotekoczytelni i wypożyczenie
choćby tak archaicznych książek, jak :
Wybór praktycznych układów tranzystorowych-Stanisław Sońta
Układy elektroniczne- Wiktor Golde
Wzmacniacze prądu stałego, wielkiej częstotliwości, szerokopasmowe-Wiktor Golde
Liczenie na gotowe sprawozdania jest co najmniej niestosowne.
Ostatnio pojawiła się jakaś dziwna "moda" pisania "nie" z czasownikami razem. Z moich obserwacji wynika, że powodem tej "mody" nie jest wcale przypadkowe opuszczenie spacji, lecz kompletny brak egzekwowania poprawnej pisowni przez szkołę. Ale gdzie tam czepiać się pisowni, jak nieraz nie ma żadnej składni
Informuję więc, że piszemy:
nie mogę, nie chcę, nie wiem, nie rozumiem itd. oddzielnie.
Wracając do tematu wątku: Polecam udanie się do bibliotekoczytelni i wypożyczenie
Wybór praktycznych układów tranzystorowych-Stanisław Sońta
Układy elektroniczne- Wiktor Golde
Wzmacniacze prądu stałego, wielkiej częstotliwości, szerokopasmowe-Wiktor Golde
Liczenie na gotowe sprawozdania jest co najmniej niestosowne.
Wnioskuję że uczysz się w szkole o profilu elektronicznym i był to twój wybór - musisz wię trochę własnej inicjatywy i potu włożyć w zdobywanie wiedzy - mimo tego podaję Ci link http://www.danco.republika.pl/elektronika.htm a gdybyś w googlach wpisał "laborki elektronika" to też byś kilka stron znalazłvan_exel pisze:Mi chodzi czy ktoś nie zna może jakichs dobrych stron internetowych gdzie mogłbym znaleść ten temat, bo jak do tej pory nic nieznalazlem,
P.S. Jesli ktos posiada gotowe sprawozdania bylbym bardzo wdzięczny