Potrzebuje sprawozdań!!!!!!

Tutaj mozesz poruszać tematy ogólne powiązane z elektroniką, np. dyskusje na temat podzespołów, układów, zasad ich działania. Czyli można pisać o wszystkim czego nie da się przyporządkować do innych działów.
ODPOWIEDZ
van_exel
-
Kontakt:

Potrzebuje sprawozdań!!!!!!

Post autor: van_exel » 25 wrz 2004, 11:02

Chciałbym się zapytać czy ktoś posiada może informacje albo sprawozdania na temat wzmacniaczy dwustopniowych o tranzystorze WE. Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc gdyż nigdzie niemoge znaleść potrzebnych informacji. A jest mi to potrzebne na przedmiot szkolny który nazywa sie Pracownia Elektroniczna.

Gość

Post autor: Gość » 25 wrz 2004, 11:24

Wojtku, mam nadzieję, że mi wybaczysz ten nagły atak złości, która mnie właśnie zalewa :shock:
Ostatnio pojawiła się jakaś dziwna "moda" pisania "nie" z czasownikami razem. Z moich obserwacji wynika, że powodem tej "mody" nie jest wcale przypadkowe opuszczenie spacji, lecz kompletny brak egzekwowania poprawnej pisowni przez szkołę. Ale gdzie tam czepiać się pisowni, jak nieraz nie ma żadnej składni :?:
Informuję więc, że piszemy:
nie mogę, nie chcę, nie wiem, nie rozumiem itd. oddzielnie.

Wracając do tematu wątku: Polecam udanie się do bibliotekoczytelni i wypożyczenie :idea: choćby tak archaicznych książek, jak :
Wybór praktycznych układów tranzystorowych-Stanisław Sońta
Układy elektroniczne- Wiktor Golde
Wzmacniacze prądu stałego, wielkiej częstotliwości, szerokopasmowe-Wiktor Golde :D

Liczenie na gotowe sprawozdania jest co najmniej niestosowne. :twisted:

van_exel
-
Kontakt:

Post autor: van_exel » 25 wrz 2004, 11:36

Mi chodzi czy ktoś nie zna może jakichs dobrych stron internetowych gdzie mogłbym znaleść ten temat, bo jak do tej pory nic nieznalazlem,

P.S. Jesli ktos posiada gotowe sprawozdania bylbym bardzo wdzięczny :D

Awatar użytkownika
gaweł
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: gaweł » 26 wrz 2004, 20:09

Anonymous pisze:Wojtku, mam nadzieję, że mi wybaczysz ten nagły atak złości.......Informuję więc, że piszemy:
nie mogę, nie chcę, nie wiem, nie rozumiem itd. oddzielnie.
Po prostu dla kolegi van_exel czasami zacina się w klawiaturze znak spacji. :D :D :D

Wojtek
Moderator
Kontakt:

Post autor: Wojtek » 27 wrz 2004, 18:55

van_exel pisze:Mi chodzi czy ktoś nie zna może jakichs dobrych stron internetowych gdzie mogłbym znaleść ten temat, bo jak do tej pory nic nieznalazlem,

P.S. Jesli ktos posiada gotowe sprawozdania bylbym bardzo wdzięczny :D
Wnioskuję że uczysz się w szkole o profilu elektronicznym i był to twój wybór - musisz wię trochę własnej inicjatywy i potu włożyć w zdobywanie wiedzy - mimo tego podaję Ci link http://www.danco.republika.pl/elektronika.htm a gdybyś w googlach wpisał "laborki elektronika" to też byś kilka stron znalazł :)

ODPOWIEDZ