Zamek szyfrowy na kartę telefoniczną - AVT2689
Zamek szyfrowy na kartę telefoniczną - AVT2689
Witam! chciałbym zrobić ten układ lecz mnie dręczy jedna rzecz czy w momencie kiedy od układu odłączy sie zasilanie czy on straci pamiec ? tzn czy karty wprowadzone do uzadzenia beda dzialac po ponownym podlaczeniu do zasilania ?
EDIT: Post został poprawiony na prośbę Moderatora, tylko, że temat został stworzony ładne parę tygodni temu...
PS: czy ktoś jest pewien co do tego kitu?! bo ja wciąż nie wiem i nie uzyskałem odpowiedniej odpowiedzi.... a domysły nie są satysfakcjonujące
EDIT: Post został poprawiony na prośbę Moderatora, tylko, że temat został stworzony ładne parę tygodni temu...
PS: czy ktoś jest pewien co do tego kitu?! bo ja wciąż nie wiem i nie uzyskałem odpowiedniej odpowiedzi.... a domysły nie są satysfakcjonujące
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 1:00 przez wokiee, łącznie zmieniany 1 raz.
- gazmajster
- -
- Kontakt:
- gazmajster
- -
- Kontakt:
Wystarczy zamówić odpowiedni numer w dziale prenumeraty...mdm150 pisze:gdzie znaleźć opis tego zamka +soft do niego..
A co do softu - od czego jest wyszukiwarka na ElPortalu?
Znalezienie tego to dosłownie minuta.
Co do skanów artykułu i proszenia o nie - patrz regulamin.
W programie nie ma procedury sprawdzającej, czy są jakieś zarejestrowane karty (nie dopatrzyłem się takowej)wokiee pisze:Witam! chciałbym zrobić ten układ lecz mnie dręczy jedna rzecz czy w momencie kiedy od układu odłączy sie zasilanie czy on straci pamiec ? tzn czy karty wprowadzone do uzadzenia beda dzialac po ponownym podlaczeniu do zasilania ?
Ale jak napisano parę postów wcześniej - co jeśli ktoś będzie chciał wejść przy braku zasilania?