Tychy i okolice

Tutaj mozesz poruszać tematy ogólne powiązane z elektroniką, np. dyskusje na temat podzespołów, układów, zasad ich działania. Czyli można pisać o wszystkim czego nie da się przyporządkować do innych działów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
pim
Użytkownik
Kontakt:

Tychy i okolice

Post autor: pim » 09 lut 2006, 15:52

:!: :!: :!: Chciałem zaproponować aby wszystcy chętni z Tychów i Okolic znający się/(lub chcący sie poznać) na Elektronice proszeni sa o kontakt ze mną (GG 5648106 E-Mail highvolty@o2.pl) albo wpisy na forum. nieważne ile masz lat i jaki stopień wtajemniczenia licza sie chęci wspólnie w większej organizacji możemy tworzyć praktycznie WSZYSTKO co ma związek z Elektroniką... :-). Moje hobby to piractwa radiowe, mam możliwość lutowania w SMD (komórki). Istnieje możliwość spotkania się i wymiany doświadczeń lub pomocy. :D :)

mathieiov
Moderator

Re: Tychy i okolice

Post autor: mathieiov » 09 lut 2006, 16:08

pim pisze:Moje hobby to piractwa radiowe, ...
no tylko uważaj żeby cię ktoś nie podkablował :mrgreen:

pozdrawiam
M.

Awatar użytkownika
pim
Użytkownik
Kontakt:

Bez obaw...

Post autor: pim » 09 lut 2006, 19:34

No narazie nie nadaje za często i terz niemam (czasu) mocy więc bez obaw. Ale mathieiov dzieki za troske :) :D

pabisz
-
Kontakt:

Post autor: pabisz » 09 lut 2006, 19:48

Witam, moim zdaniem swietnym miejscem do celow stworzenia czegos razem jest ElCafe. Mozna w trybie rzeczywistym podyskutowac, podszkolic sie, podsunac jakis pomysl i stworzyc cos razem. Mam nadzieje ze tak wlasnie beda wygladaly spotkania na ElCafe tj. wymyslamy jakis konkretny temat i probojemy go wspolnie rozwiazac. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
pim
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: pim » 09 lut 2006, 20:24

No tak świetnie jak jest sie ma neta:/ narazie nie mam stałego łącza ale do końca lutego powinno to sie zmienić. Nie mam "stałego" to nie znaczy że niemam dostępu do sieci (od czego są koledzy:) )Poczte sprawdzam prawie codziennie... [/b]

ODPOWIEDZ