Nowa wersja forum
Re: Nowa wersja forum
Witam,
Już się tym zajmuję, niestety boty przechodzą nawet najlepsze opcje zabezpieczeń w tym skrypcie i to stanowi duży problem w "odfiltrowaniu" tego spamu.
Już się tym zajmuję, niestety boty przechodzą nawet najlepsze opcje zabezpieczeń w tym skrypcie i to stanowi duży problem w "odfiltrowaniu" tego spamu.
Bo to już jest robota codzienna administracyjna raczej.
A jak z forum wrócić na stronę Elportalu? Bo jakoś nigdzie nie widzę żadnego "guzika".
Witam,
Już można - klikając w "Strona domowa" albo w logo Elportalu
Już można - klikając w "Strona domowa" albo w logo Elportalu
A możesz jeszcze dodać cytowanie "selektywne"?
A i ja nie widzę przycisku (bądź linku) "Odznacz wiadomości/fora jako przeczytane"
Strona główna - góra, po prawej
Znowu atak botów. 3 strony spamu... 

Na to wygląda, ale przynajmniej coś się dzieje na forum

Witam,
Trochę zrobiłem porządek z botami, kilka adresów IP dostało bana, więc... czekamy na kolejny wysyp.
Pozdrawiam MA
Trochę zrobiłem porządek z botami, kilka adresów IP dostało bana, więc... czekamy na kolejny wysyp.
Pozdrawiam MA
Zobaczymy. Obserwuję i liczę na poprawę. Choć użytkowników aktywnych coraz mniej. A szkoda.
Kiedyś było inaczej.
Kiedyś było inaczej.

i tak juz duzo lepiej
A mi na Forum brakuje jeszcze jednej rzeczy. Mianowicie możliwości odszukiwania w swoim profilu, swoich postów, i tematów które się zakładało. wiem że od jakiegoś czasu na ELPORTALu mało się dzieje, ale czasem człowiek po kilku latach szuka swoich wpisów, i marnuje na to masę czasu.
A to nie wystarczy kliknąć w to:
I opcja szukaj dział teraz znacznie lepiej .
- Załączniki
-
- 1aaa.png (41.26 KiB) Przejrzano 16106 razy