Poprzedni temat «» Następny temat
Pspice error
Autor Wiadomość
littlus
Nowy na forum


Dołączył: 13 Cze 2013
Posty: 5
Skąd: polska
Wysłany: 2015-06-06, 16:32   Pspice error

Witam , muszę wykonać symulację w pspice i za nic w świecie nie wiem gdzie jest błąd. Dodam że korzystam z prog pierwszy raz i staram się robić wedle wytycznych.
Proszę o podpowiedź





 
     
Jony130 


Dołączył: 11 Sie 2005
Posty: 3036
Skąd: wrocław
Wysłany: 2015-06-06, 18:00   

Pokaż ustawienie analizy parametrycznej bo tam masz pewnie błąd.
 
     
littlus
Nowy na forum


Dołączył: 13 Cze 2013
Posty: 5
Skąd: polska
Wysłany: 2015-06-06, 20:38   

 
     
Jony130 


Dołączył: 11 Sie 2005
Posty: 3036
Skąd: wrocław
Wysłany: 2015-06-07, 12:02   

A błąd masz dlatego ze użyłeś "przecinka" zamiast kropki. Musi być 0.1 a nie 0,1.
Śrubuj uruchomić ten plik

08-03-Dop.rar
Pobierz Plik ściągnięto 101 raz(y) 1,01 KB

 
     
littlus
Nowy na forum


Dołączył: 13 Cze 2013
Posty: 5
Skąd: polska
Wysłany: 2015-06-07, 14:16   

Dzięki wielkie działa. :wink:
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Strona wygenerowana w 0,04 sekundy. Zapytań do SQL: 12